Lansat ieri pentru funcția de primar al Slatinei, din partea PNL, Mario de Mezzo a anunșat astăzi că nu îl vrea pe Gigel Știrbu în echipa sa. Debutatul are mari probleme de imagine, a spus bucureșteanu de Mezzo. În schimb vrea să facă echipă bună cu ceilalți doi liberali care visau la statulul de candidat al PNL la Primăria Slatina, Ionuț Comănescu și Gabriel Buliteanu.

El s-a detașat de debutatul liberal Gigel Știrbu, despre care a spus că nu face parte din echipa sa de campanie, pentru că are unele probleme de imagine. „Domnul Știrbu are niște probleme de imagine foarte grave pentru că în momentul în care, după citirea moțiunii de cenzură, a doua zi,  Călin Popescu Tăriceanu, iese în parlament și spune «Moțiunea a fost citită de finul meu», din punctul meu de vedere asta e o problemă de imagine foarte gravă și domnul Știrbu, tot din punctul meu de vedere, are nevoie să își clarifice în primul rând situația și aceste probleme, după care putem să evaluăm posibilitatea de a face echipă împreună. Să evaluăm posibilitatea. Răspunsul la întrebarea «Dacă Gigel Știrbu va fi în echipa mea de campanie» este NU”, a explicat candidatul liberal la Primăria Slatina.

El a precizat însă că va discuta cu Ionuț Comănescu și Gabriel Buliteanu, cei doi liberali anunțați ca potențiali candidați la Primăria Slatina, pentru a-i coopta în echipa sa.

Articolul precedentParcul Tineretului, din Slatina, închis până sâmbătă
Articolul următorSe construiesc terenurile de tenis de la Clubul Nautic. Primăria reia demersurile pentru schimbarea destinației ștrandului din Progresul