E sărbătoare astăzi, la Liceul „Nicolae Titulescu”, din Slatina. Elevii și cadrele didactice sărbătoresc ziua școlii, care are o tradiție de 99 de ani, iar pentru a marca acest moment au pregătit spectacole și expoziții. Elevii de la clasele cu profil pedagogic, dar și cei de la arte plastice și-au dovedit din nou talentul și măiestria și au realizat un film la Alba Iulia și o expoziție inedită de fotografie.

De la copiii din clasele primare și până la adolescenții din clasele de liceu, elevii Liceului „Nicolae Titulescu” au sărbătorit cu fast ziua școlii. Și-au împărțit activitățile între scena amfiteatrului și sălile de clase. Manifestările de anul acesta au fost organizate având ca temă principală Centenarul Marii Uniri. Așa că toată școala a răsunat de cântece patriotice, iar clasele și holurile au fost decorate cu lucrări realizate de elevi. „Avem activități pe tot parcursul zilei, atât cu cei d ela clasele primare cât și cu cei de la gimnaziu și liceu. Activitățile se desfășoară o parte dintre ele în amfiteatrul unității noastre, o altă parte în sălile de clasă. Copiii noștri au participat la concursuri cu ocazia Centenarului, au realizat filmulețe, au avut și o expoziție la Muzeul Județean, cu clasele de arte, iar în unitate cei mici au făcut o expoziție cu specific românesc. Cei mari, de liceu, au participat la un proiect «Sunt român» și derulează pe tot parcursul zilei interviuri pe care le-au efectuat în cadrul acestui proiect”, a spus Carmen Boiangiu, directorul Liceului Nicolae Titulescu.

Pasionați de literatură și istorie, dar și de jurnalism, elevii de liceu au câștigat mare premiu la concursul „Sunt român”. Șa au reușit să ajungă la Alba Iulia, unde au realizat un film despre Marea Unire.

Iar elevii claselor de arte plastice au înfrumusețat holurile școlii cu o expoziție impresionantă de fotografii.

 

 

Articolul precedentRestricții: Tăierea porcilor în gospodării, permisă doar după chemarea veterinarului
Articolul următorSistemul de topire a zăpezii de pe trotuare, extins în Slatina