Preşedintele executiv al PSD Olt, Marius Oprescu, a declarat, luni, că nu crede că vor exista excluderi din partid, în urma Comitetului Executiv Naţional (CExN) care se desfăşoară la Palatul Parlamentului.

Oprescu a afirmat că membrii CExN au maturitatea necesară să accepte şi o altă părere decât cea a conducerii partidului.

„Eu cred că, în Comitetul Executiv de astăzi, vor avea maturitatea să nu facă astfel de lucruri (excluderi – n.red.). Aşa cum am susţinut şi în alte rânduri, nu poţi să ai tot timpul aceleaşi puncte de vedere. Sunt oameni care au alte puncte de vedere  vizavi de managementul şi conducerea actuală a partidului la nivel de ţară, iar noi, Olt, suntem una dintre aceste organizaţii. Nu cred că vor avea loc astfel de excluderi, în şedinţa partidului de astăzi”, a declarat Marius Oprescu.

O parte din liderii judeţeni PSD s-au exprimat duminică seară, într-o discuţie la Parlament cu Liviu Dragnea, pentru aplicarea unor sancţiuni în CExN de luni pentru vicepreşedintele Adrian Ţuţuianu şi secretarul general Marian Neacşu, putând să se meargă până la excludere.

CExN al PSD va discuta, luni, tot la Parlament, de la ora 12.00, despre înregistrările în care Adrian Ţuţuianu a criticat miniştrii şi conducerea partidului. Unii lideri judeţeni au invocat public posibilitatea excluderii vicepreşedintelui PSD, în timp ce alţii au îndemnat la calm.

 

Articolul precedentAccident în lanț, la Vâlcea, provocat de un șofer din Olt care a adormit la volan
Articolul următorO filială locală a PSD, împotriva Corinei Creţu: „Viorica Dăncilă este premier şi este un premier foarte bun“