Licitația pentru construirea unui nou sediu pentru Ambulanța din Caracal s-a finalizat, iar lucrările vor începe în scurt timp. Investiția este finanțată integral din bugetul Consiliului Județean și constă în ridicarea unei clădiri noi și dotarea ei la standarde înalte.

Proiectul derulat de Consiliul Județean (CJ) care prevede construcția unui sediu nou pentru Ambulanța din Caracal va fi implementat chiar din această toamnă. S-a desemnat firma care va executa lucrările, iar investiția a primit astăzi și ultima aprobarea din partea consilierilor județeni. „Încă de la început de an am alocat bani pentru realizarea unui sediu nou de ambulanță la Caracal pentru că cel în care funcționează acum este impropriu desfășurării activității de urgență. Am promovat acest proiect, am aprobat indicatorii, avem și licitația ținută. Astăzi am preluat terenul în administrarea noastră, astfel încât să putem realiza acest proiect. Foarte curând vom începe lucrările, în toamna aceasta”, a spus Marius Oprescu, președintele CJ Olt.
Ridicarea noului sediul și dotarea lui costă aproximativ două milioane de lei și este finanțată din bugetul consiliului județean.
Aceeași instituție va investi apoi și în modernizarea stației de ambulanță de la Corabia, dar și în celelalte substații din județ care au nevoie de reparații.

Articolul precedentPompierii şi jandarmii olteni, dotări printr-un proiect România-Bulgaria de aproape un milion de euro
Articolul următorBani de la Guvern pentru modernizarea drumurilor