67 de slătineni au depus dosare pentru unul din cele 44 de locuri din parcarea etajată de pe Aleea Rozelor. 39 de locuri au fost atribuite direct, celor care au domiciliul și mașina în apropiere, iar pentru 5 locuri s-a organizat licitație. Cel mai mare preț oferit a fost de 3.000 lei.

Slătinenii care vor să își parcheze mașina pe un loc rezervat, în parcarea etajată, au scos din buzunare sume mai mari decât anul trecut, dacă nu au avut domiciliul sau mașina înscrisă la adresa din cartierul respectiv. Astfel, dacă 39 de locuri au fost atribuite direct, cu 720 de lei pe an, pentru celelalte cinci a fost luptă strânsă. „La această licitație s-au înscris 19 participanți și s-au atribuit următoarele 5 locuri până la 44, aceste locuri fiind atribuite cu sume cuprinse între 1.500 și 2.300 lei”, a explicat Daniel Murguleț, șef serviciu în cadrul Direcției Administrarea Străzilor și Iluminatului Public.

Cel mai mare preț licitat pentru un loc a fost însă de 3.000 lei, dar persoana respectivă nu a mai venit să plătească, așa că locul a fost atribuit altui participant, pentru un preț mai mic.

Articolul precedent10 angajaţi noi, în locul ambulanţierilor din Olt care furau combustibil din autosanitare
Articolul următorOrdin de protecţie provizorie împotriva a doi olteni care şi-au bătut nevestele