Un escroc care a înşelat mai multe magazine din judeţul Vâlcea a început să acţioneze şi în Slatina, potrivit proprietarului unui magazin din zona Crişan care a făcut plângere penală.

Potrivit păgubiţilor, individul intră în magazinul vizat şi cere vânzătorului încasare prin intermediul „pay point”. După ce operaţiunea este iniţiată în sistem, bărbatul vrea să plătească cu cardul şi când este refuzat se scuză şi cere voie să meargă la maşină să ia bani cash, dar se face nevăzut.

Păgubiţii spun că înainte de a ieşi din magazin, bărbatul filmează codul bonului care iese din aparat, cod pe care îl foloseşte ulterior pentru a-şi însuşi banii.

„Dacă îl vede cineva pe acest individ în vreun magazin, vă rog să avertizaţi personalul. Pare om serios, însă intenţia lui este alta. Cere încasare sumă la paypoint, plăţi internet, după care se oferă să platească cu cardul. Neputând fi posibil, se scuză şi merge la maşină să ia banii cash, după care se face dispărut! Are camera ascunsă în bluză şi în momentul ieşirii bonului din aparat, îl filmează, ia codul şi pleacă”, explică păgubitul din Slatina.

Proprietarii magazinului din Slatina au depus o plângere penală la parchet. Potrivit unor informaţii, individul a acţionat identic în aproximativ 10 locaţii din judeţul Vâlcea, unde de asemenea face obiectul unei cercetări penale.

Articolul precedentHalda industrială a SMR Balş nu a fost închisă. România riscă sancțiuni uriașe din parte Uniunii Europeane
Articolul următorScandalul radiografiilor de la Spitalul Slatina. Unele aparțineau altor medici