Noi lucrări de asfaltare au început zilele acestea în cartierele de case ale Slatinei. Se lucrează intens pe Zorilor și Lacului, în Cireașov, dar și pe Islazului, în Satul Nou și pe Boiangiului, în Clocociov. Toate aceste străzi sau tronsoane nu au mai fost niciodată asfaltate.

După cartierul Toamnei și zona Textilistului- Elena Fântâneanu, unde lucrările de asfaltare sunt aproape de final, au fost deschise și alte șantiere în Slatina. De data aceasta, sunt vizate cartierele de case ale orașului. „Se lucrează pe străzile Lacului și Zorilor, în cartierul Cireașov și Islazului, în Satul Nou. De asemenea, s-a mai început un obiectiv, strada boiangiului, din cartierul Clocociov. Deci, din prima serie de 7 străzi, cu toate în acest moment suntem în curs de execuție”, a explicat Daniel Murguleț, șef birou DASIP Slatina.

Aceste străzi și tronsoane nu au mai fost reabilitate până acum, iar lucrările prevăzute în proiect sunt complexe, explică cei de la Administrarea Străzilor. „Sunt practic străzi de zero, care necesită săpătură, după care va urma montarea de borduri, se va completa cu balast, piatră spartă și două straturi de asfalt. Ca perioadă de execuție, ar fi între 4 și 8 luni, 4 luni fiind perioada estimată pentru strada Boiangiului și 8 pentru Lacului, Islazului și Zorilor. Noi preconizăm că le vom termina mai repede, în 3 luni, maximum trei luni și jumătate”, a mai explicat Murguleț.

Tot în această perioadă se asfaltează și strada Spicului, o porțiune de carosabil ce pornește din Popa Șapcă.

Articolul precedentTrei persoane la spital în urma unui accident produs pe un drum judeţean din Olt | FOTO
Articolul următorCopiii din Olt care au văzut pentru prima dată marea, mesaj emoționant de mulțumire