Șoferul TIR-ului încărcat cu țigări de contrabandă, care s-a răsturnat la Colonești, vineri dimineață, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu, a declarat că cetățeanul sârb în vârstă de 28 de ani, transporta cantitatea de 8.600.400 de țigarete de diferite mărci, care nu aveau aplicat timbrul fiscal.

„Prejudiciul parțial este de peste 3.200.000 de lei, reprezentând taxe vamale, accize și TVA”, a declarat reprezentantul IPJ Olt.

Ea a adăugat că bărbatul este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de colectarea, deținerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea și vânzarea bunurilor sau mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal, cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate savarsirii acesteia.

TIR-ul s-a răsturnat, vineri dimineaţa, pe drumul naţional DN 65, în comuna Coloneşti.

Articolul precedentVicepremierul Paul Stănescu, la Slatina: „În Anul Centenarului, este foarte important ca toți locuitorii județului să meargă la vot”
Articolul următorPaul Stănescu, despre Codul finanțelor publice locale: „Nu luăm de la cei bogați, dar trebuie să îi sprijinim puțin pe cei săraci”