Mai multe mașini au rămas blocate, noaptea trecută, pe DJ 546, între Coteana și Bălănești, dar și între Bălănești și Mărunței. Județul Olt a fost sub cod portocaliu de vânt puternic.

Pompierii SMURD Slatina, cu o autospecială pentru transport personal și victime multiple și un autocamion de intervenție, au intervenit pe Drumul Județean 546, pentru salvarea a zece persoane blocate cu autoturismele din cauza zăpezii și a vântului puternic. „Pompierii și echipajele de deszăpezire au deblocat patru autoturisme, în care se aflau zece persoane, aflate între localitățile Coteana și Bălănești, respectiv Bălănești si Mărunței”, a spus Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt

În noaptea de 22 spre 23 februarie, meteorologii au emis două avertizări nowcasting pentru județul Olt, una cod galben și un cod portocaliu, fenomenele preconizate fiind intensificări ale vântului care pot ajunge la 70-75 de km/h.

S-a circulat, de asemenea, cu dificultate între Slatina și Scornicești, unde s-au format coloane de mașini, dar și pe celelalte drumuri județene. În acest moment nu sunt tronsoane închise, dar se circulă în condiții de iarnă pe toate drumurile județene.

În ceea ce privește alimentarea cu energie electrică a populației, la ora 07.00, erau afectate parțial localitățile Tia Mare, Poboru, Grojdibodu și Gura Padinii.

 

Articolul precedentContre în PNL Olt: Președintele Liviu Voiculescu l-a taxat pe deputatul Gigel Știrbu
Articolul următorMoarte groaznică pentru doi bătrâni din Olt. Au sfârșit în incendiul care le-a cuprins locuința – VIDEO