Compania Mc Donald’s și-a preluat lotul din terenul fostei unități militare și și-a achitat valoarea concesiunii, către municipalitate. De acum, reprezentanții companiei și pot depune documentele pentru obținerea autorizațiilor. Ei vor construi un restaurant de peste 400 de metri pătrați, cu terasă și o zonă în care șoferii vor fi serviți direct la geamul mașinii.

 

Primăria Slatina a predat către SC Premier Restaurant România SRL, care deține franciza la restaurantele McDonald’s, terenul concesionat în incinta fostei unități militare. Este vorba despre o suprafață de 3.443 metri pătrați, pe care va fi construit un local de alimentație publică. Compania a și plătit valoarea concesiunii stabilite în contractul semnat la sfârșitul lunii trecute, respectiv 396.000 euro.

Pe terenul care începe de la intersecția Bulevardului A.I. Cuza cu strada Tunari va fi construit un restaurant cu terasă și loc de joacă, dar și cu facilități pentru șoferii care vor să comande mâncare direct de la volanul mașinii. „Unitatea de alimentație publică de tip McDonald’s este un McDrive, un restaurant cu intrare și ieșire pentru autoturisme. Clienții pot fi serviți și de la autoturisme direct, nu numai în restaurant. Restaurantul este un «drive fast-food», cu o suprafață construită de 415 metri pătrați, este un restaurant mare. Puteți să faceți o comparație cu Craiova, unde sunt 200 și ceva de metri pătrați construiți. Va avea circa 100 de locuri în interior și o terasă, o parcare cu aproximativ 30 de locuri și un loc de joacă”, a declarat primarul Slatinei, Emil Moț.

Lucrările vor începe după ce compania va obține toate autorizațiile necesare și se vor termina cel târziu în decembrie anul viitor, spun reprezentanții municipalității.

Articolul precedentCine a bătut pe cine, în pădurea din Tufeni. Pădurar: „Păzeam pădurea şi s-au pus cu bâtele pe noi“
Articolul următorExpertiză înainte de construirea pasarelei din Caracal