Investitorul care construiește restaurantul McDonald’s din Slatina își planifică în detaliu fiecare etapă a proiectului. A reușit să obțină autorizațiile necesare, pentru ca luna aceasta să poată cere autorizația de construire. Între timp, a făcut demersuri pentru racordarea localului la rețelele de utilități, a comandat echipamentele și angajează personalul de care are nevoie.

Proiectul de construcție a restaurantului McDonald’s, din Slatina a demarat, iar construcția localului este planificată riguros de societatea care deține franciza. Cu terenul concesionat, investotorul a obținut certificatul de urbanism și a anunțat autoritățile că a primit și avizele de care are nevoie pentru obținerea autorizației de construire. Așa că până la sfârșitul lunii va depune toate documentele pentru a putea începe lucrarea cât mai curând. „Cei de la McDonald’s au depus solicitare la CEZ pentru a-și adduce o anvelopă de current, la CAO pentru a se racorda la rețeaua de apă și canalizare. Sunt în graphic cu totul, din câte știu au început și angajările. Probabil că undeva la sfârșitul lunii martie sau ăn aprilie vor începe lucrările”, a spus Emil Moț, primar Slatina

Restaurantul va avea o capacitate de 400 de locuri, va dispune de un spațiu de joacă și de facilități de servire de tip McDrive. Investitorul nu va face rabat de la calitatea echipamentelor și dotărilor și le achiziționează pe toate din Statele Unite ale Americii.

Construcția ar trebui să fie gata chiar în acest an. Tot pe terenul fostei unități militare este în amenajare și un parc pe o suorafață de trei hectare, cu teren de sport, locuri de joacă și o parcare generoasă.

Articolul precedentA început asfaltarea străzii Alice Botez din Slatina. Ce negocieri au purtat autoritățile cu proprietarii
Articolul următorValutiști din Slatina, prinși în flagrant. Câți bani au confiscat polițiștii de la ei/ FOTO