Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, este astăzi la Balș, unde se întâlnește cu preşedintele Ford România, Ian Pearson, care s-a arătat public dezamăgit de stadiul lucrărilor la drumul expres Craiova-Piteşti, în condiţiile în care autorităţile au promis că centura oraşului Balş va fi gata până la finalul anului.

Zilele trecute, Ian Pearson a publicat un mesaj și fotografii pe Facebook, în care se arăta nemulțumit că pe șantierul deschis la finalul lunii mai nu se lucrează. „După ce am petrecut aproape o oră încercând să traversez Balşul, săptămâna trecută, am decis să verificăm progresul făcut pe noul drum expres Craiova – Pitești. În special progresul pe șoseaua de centură a Balşului. Lucrările la drumul tehnologic au început pe data de 22 mai. Atunci s-a declarat că drumul de centură va fi gata până la sfârșitul anului! După cum se poate observa din fotografiile pe care le-am făcut ieri (n.r – sâmbătă, 29 iunie), nu s-au făcut progrese importante de la începerea lucrărilor. Nu este vital doar pentru oamenii și afacerile din Craiova ca acest drum să fie finalizat la timp. Este necesar pentru toți românii care au nevoie să folosească acest drum din zona de sud! Voi continua să monitorizez progresul. Sper că vor fi realizate angajamentele care au fost făcute“, a scris Ian Pearson pe Facebook.

Articolul precedentCazul Sorina ajunge și la Tribunalul Olt. Dosarul privind interdicția de părăsire a țării, strămutat de la Mehedinți
Articolul următor17 medalii pentru elevii slătineni, la Cupa Serbiei. Un licean, aur la două dintre probe