Doi tineri din comuna Brastavățu au fost arestați după ce au intrat în casa peste  un bătrân din localitate, l-au amenințat cu un cuțit și i-au furat banii.

 Polițiștii din cadrul Secției Nr.10 Poliție Rurală Vișina au reținut două persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată. Împotriva acestora a fost dispusă măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

 „La data de 08 iulie a.c., ora 02:20, un bărbat în vârstă de 60 de ani, din comuna Brastavățu, a apelat SNUAU 112, sesizând faptul că persoane necunoscute au pătruns în locuința sa și, prin amenințare cu un cuțit și folosirea violenței, l-au deposedat de suma de 200 lei”, au anunțat reprezentanții IPJ Olt.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au identificat doi tineri, de 16 ani şi de 17 ani, ambii din comuna Brastavățu, bănuiți că ar fi săvârșit infracțiunea de tâlhărie calificată, aceștia fiind reținuți.

Ieri, cei doi tineri au fost prezentați Judecătoriei Corabia, care a dispus arestarea acestora preventivă pe o perioadă de 30 de zile.

Articolul precedentUn rănit și trei mașini avariate într-un accident la Găneasa- FOTO
Articolul următorPericolul din pateurile „cu brânză”. Ce s-a descoperit la controale