Caracalul face parte din turneul de promovare a filmului Moromeții 2. Astfel, înainte de lansarea oficială, care va avea loc pe 16 noiembrie, pelicula va rula pe 8 noiembrie la Teatrul Național. Biletele pot fi cumpărate de la casieria teatrului.

Înainte să ajungă pe marile ecrane din toată România, filmul Moromeții 2 va putea fi vizionat la Caracal. Orașul din Olt este unul din cele 50 din țară inclus în caravana de promovare a peliculei. „Cel mai așteptat film al anului, Moromeții 2, va ajunge pe marile ecrane din România din 16 noiembrie, însă mai multe proiecții speciale vor fi organizate în cadrul unei caravane care pornește prin țară încă de la finalul lunii octombrie. Turneul de promovare organizat de distribuitorul Transilvania Film își propune să ajungă în peste 50 de orașe, în special în cele unde există multiplex sau altă sală de cinema, astfel încât mult-așteptatul film să poată fi văzut de cât mai mulți spectatori”, anunță reprezentanții Transilvania Film, distribuitorul filmului.

La Caracal, filmul va putea fi văzut pentru prima dată la Teatrul Național, joi, 8 noiembrie, ora 19:00. Biletele pot fi cumpărate de la casieria teatrului, la prețul de 15 lei.

Câteva scene ale filmului au fost filmate și la Slatina, în centrul vechi, pe strada Lipscani. O clădire de patrimoniu a fost transformată în librărie. Iosif Paștina, un tânăr student în primul an la Actorie, care interpretează rolul lui Niculaie Moromete, personajul principal din film, întra în librăria amenajată pe strada Lipscani, să ia cărți.

Articolul precedentAlro, sistem nou de planificare a producție. Compania vrea să acapareze industria aerospațială
Articolul următorPagubă imensă pentru un fermier din Olt. Ard aproximativ 20 tone de furaje – VIDEO