Un motociclist în vârstă de 29 de ani, din Caracal, este cercetat de poliţişti pentru că a condus sub influenţa drogurilor. El a ieşit pozitiv la testul cu aparatul DrugTest, după ce pe o stradă din Slatina,  s-a ridicat pe o roată cu motocicleta şi a început să fie agresiv.

Polițiștii rutieri au efectuat semnal regulamentar de oprire motociclistului, care și-a continuat deplasarea fără a opri. S-a procedat la urmărirea acestuia în trafic, ulterior fiind oprit pe strada Constructorului, din municipiul Slatina.

„Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că motocicleta era condusă de un tânăr, în vârstă de 29 de ani, din municipiul Caracal și că aceasta poluează fonic în mers, dar și în staționare, peste limita legal admisă. În continuarea verificărilor, întrucât tânărul prezenta un comportament suspect, s-a procedat la testarea acestuia cu aparatul DrugTest, care a indicat prezența unor substanțe susceptibile de a avea efect psihoactiv. Motociclistul a fost condus la Spitalul Județean de Urgență Slatina, pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a prezenței în organism a substanțelor psihoactive”, transmite IPJ Olt.

Tânărul a fost amendat cu  1.740 de lei, iar ca măsură complementară i-a fost reținut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, pentru o perioadă de 60 de zile, dar și certificatul de înmatriculare.

Totodată, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, tânărului fiindu-i eliberată o dovadă înlocuitoare a permisului de conducere, fără drept de circulație.

Sursa: Realitatea de Olt

Articolul precedentUn tânăr din Olt a lovit cu maşina doi biciclişti şi a intrat într-un gard
Articolul următorPASTILA PENTRU SUFLET. Dumnezeu nu vrea cuvinte sofisticate, ci sinceritate. Roagă-te cu inima