Prefectul de Olt, Angela Nicolae, a efectuat o vizită de lucru, la sediile Servciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor (SPCRPCIV) şi la cel al Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Simple (SPCEEPS).

Controlul făcut de prefect vine în contextul creșterii afluxului de persoane înregistrat în această perioadă, care solicită diverse tipuri de servicii la ghișeele SPCRPCÎV și SPCEEPS Olt.

„ În acest moment, atât activitatea defășurată pe linia de regim permise de conducere și înmatriculări vehicule, cât și cea de eliberare a pașapoartelor, se derulează în condiții optime, nefiind înregistrate disfuncționalități”, se arată într-un comunicat remis de Prefectura Olt.

Sursa citată mai arată că, pentru a evita aglomerarea inutilă la ghișee a persoanelor care nu dețin toate documentele necesare, prefectul a solicitat lucrătorilor să consilieze toți cetățenii aflați în sălile de așteptare cu privire la documentele pe care trebuie să le prezinte în vederea obținerii diverselor servicii publice oferite.

În perioada 24 iunie 2019 – 16 august 2019, programul zilnic de lucru cu publicul (luni – vineri) al SPCEEPS Olt a fost prelungit în intervalul orar 8.30 – 18.30.

Articolul precedentTânăr din Olt, tâlhar la Craiova. I-a furat geanta unei femei, pe stradă
Articolul următorMcDonald’s Slatina se deschide săptămâna viitoare. Anunțul primarului