O tânără din Brazilia va studia anul acesta la Colegiul „Ion Minulescu”, din Slatina, în cadrul unui proiect derulat de Clubul Rotary, care presupune schimburi de experiență pentru tineri din toată lumea. Vitoria da Silva va locui la o familie din Slatina, familie a cărei fiică a plecat să studieze anul acesta în America, tot prin proiectul internațional „Schimb de tineri”.

Mai mulți elevi de clasa a XI-a, viitorii colegi ai Vitoriei au mers ieri după-amiază la București, să o întâmpine pe tânără la aeroport. Au așteptat-o cu pancarte pe care au scris mesaje de bun venit, cu un tricou pe care au imprimat steagul României, dar și cu zâmbete și bucurie. „Vitoria da Silva va petrece un an în sânul unei familii din Slatina, ca participant în Programul Rotary-Schimb de tineri. Ea vine din Brazilia, zona Parana. Va studia la Colegiul Ion Minulescu, în clasa a XI-a”, a spus Cristina Munteanu, președintele Clubului Rotary, cea care o va găzdui pe tânăra braziliancă până la sfârșitul anului școlar.

Vitoria va participa zilele acestea la întâlnirea studenților de schimb din România, pentru ca de lunea viitoare să își ocupe locul în bancă, la Colegiul Minulescu.

Articolul precedentMai mulți fermieri din Olt cer fonduri europene pentru prelucrarea cerealelor
Articolul următorStănescu spune că se încearcă denigrarea sa: „Voi rămâne în Partidul Social Democrat chiar dacă cineva va încerca să-mi ia carnetul”