Compania Rosal care şi-a adjudecat contractul pentru colectarea gunoiului din judeţul Olt, în cadrul Sistemului de Management Integrat al Deşeurilor (SMID), începe campania de recrutare a forţei de muncă.

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Olt, Virgil Delureanu, a declarat că societatea caută, într-o primă fază, şoferi care să lucreze pe maşinile de gunoi.

„De săptămâna viitoare am înţelesc că vor începe angajările. Este vorba despre mai mult posturi de şofer şi altele”, a declarat Delureanu.

Proiectul „Sistem integrat de management al deşeurilor în judeţul Olt” a fost implementat de Consiliul Judeţean (CJ) Olt cu finanţare prin Programul Operaţional Sectorial (POS) Mediu, având o valoare de 31.812.843 euro (130.544.001 lei), fără TVA, din care finanţarea nerambursabilă din Fondul European de Dezvoltare Regională este de 23.060.887 euro (94.630.350 lei).

Consiliul Judeţean Olt a acordat un nou termen pentru mobilizare societăţii care a câştigat licitaţia pentru colectarea gunoiului, în cadrul Sistem de Management Integrat al Deşeurilor. Potrivit noului acord, Rosal Grup trebuie să se mobilizeze până la 15 martie, astfel ca până la 1 aprilie să şi înceapă colectarea propriu-zisă a deşeurilor din judeţ.

 

Articolul precedentBazinul Didactic de Înot din Slatina, program prelungit din martie. Motivul
Articolul următorA luat foc din nou, la doar câteva luni de la o TRAGEDIE. Incendiu la un bloc de la periferia Slatinei