Un bărbat în vârstă de 31 de ani, din Dobrosloveni, a fost săltat de poliţişti după ce, marţi dimineaţă, şi-a răpit fosta concubină, o femeie de aceeaşi vârstă, din Caracal.

Potrivit IPJ, femeia a fost luată cu forţa, din faţa Primăriei Dobrosloveni, şi pusă într-o maşină.

„Astăzi, în jurul orei 08.30, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt au fost sesizați, prin apel de urgență 112, cu privire la faptul că o femeie ar fi fost răpită.

Din cercetări a reieșit faptul că o femeie, de 31 de ani, din municipiul Caracal, în timp ce se afla în zona Primăriei din comuna Dobrosloveni, ar fi fost luată cu forța de fostul concubin, un bărbat, de 31 de ani, din comuna Dobrosloveni și introdusă într-un autoturism de culoare gri, după care s-ar fi deplasat într-o direcție necunoscută”, arată IPJ Olt.

La fața locului, s-au deplasat efective sporite de polițiști, desfășurându-se activități complexe pentru identificarea autoturismului în cauză și depistarea femeii. Maşina bărbatului a fost interceptată, pe drumul naţional DN 6.

„În urma activităților desfășurate, bărbatul în cauză a fost depistat de patrula din cadrul Secției nr. 7 Poliție Rurală Dăneasa, pe  DN 6, între comunele Radomirești si Mihăești, acesta fiind împreună cu femeia”, mai arată poliţiştii.

Bărbatul a fost imobilizat de polițiști, urmând a fi condus la Poliția municipiului Caracal, pentru cercetări.

Sursa: Realitatea de Olt

Articolul precedentCazurile de COVID-19, în creştere în judeţul Olt. Deveselu, cea mai mare rată de infectare
Articolul următorBilanț coronavirus 21 septembrie: 6.789 de cazuri, 129 de decese