Administraţia locală din Balş a anunţat finalizarea unei investiţii pentru grădiniţa din cartierul Teiş.

Copiii din cartierul Teiș se pot bucura de un nou loc de joacă, dotat cu echipamente atractive pentru cei mici, care să-i capteze și să-i determine să petreacă mai mult timp făcând mișcare, în aer liber.

De asemenea, atât terenul de sport precum și spațiile interioare ale Grădiniței au fost modernizate, astfel încât ele să corespundă cerințelor actuale din punct de vedere al siguranței și să asigure îndeplinirea unui act educațional de calitate.

„Finalizarea proiectelor din educație este un prilej de bucurie pentru noi, pentru că orice investiție, făcută în beneficiul copiiilor noștri, este o investiție în viitor, iar în următorii ani așa vor arăta toate unitățile de învățământ din orașul Balș, inclusiv în cartierele Vîrtina și Romana”, spune primarul Cătălin Rotea.

Sursa: Realitatea de Olt

Articolul precedentMinistrul Agriculturii la Realitatea Plus. Prin schemele de sprijin urmărim ca cerealele să nu mai plece la export
Articolul următorDreptul la ADEVĂR. Etica bunului simț – Emilia Șercan pune PUMNUL în gura presei libere – vendetă imorală