Un dosar penal a fost deschis de poliţiştii din Olt după publicarea imaginilor în care un cioban este ameninţat cu o armă pe islazul din comuna Brebeni.

Potrivit IPJ Olt, bărbaţii înarmaţi cu un pistol şi, respectiv, o puşcă sunt paznici de vânătoare, ambii din comuna Milcov.

Pe numele acestora a fost deschis un dosar penal pentru purtare abuzivă, omorârea fără drept a animalelor și uzul de armă fără drept.

„La data de 29 martie, ora 15.30  polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt – Secției 4 Poliție Rurală Coteana și Biroului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, în cursul aceleiași zile ar fi avut loc un conflict între un crescător de animale din comuna Ipotești și doi bărbați, paznici de vânătoare, ambii din comuna Milcov, conflict în urma căruia, crescătorul de animale ar fi fost amenințat cu arma de către cei doi bărbați. De asemenea, polițiștii s-au sesizat și cu privire la faptul că, cei doi bărbați au împușcat un câine, rasa ogar, pe care l-au legat în partea din spate a vehiculului cu care se deplasau. În cauză a fost întocmit un dosar penal”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Cristian Grigorescu.

Sursa: Realitatea de Olt

Articolul precedentEXCLUSIV Raed Arafat, despre momentul în care am putea reveni la normal: Orizontul pe care îl vedem este către vară, toamnă
Articolul următorIa pastila SRS: Nu va fi revoluție! Doar promenadă