Primarul PNL din Balş, Mădălin Teodosescu, loveşte şi insultă un cetăţean din oraş, care îi reproşează că nu a făcut nimic pentru oraş şi, în ciuda acestui lucru, continuă să le ceară oamenilor să-l voteze pe el şi pe candidaţii pe care îi susţine.

Evenimentul s-a petrecut joi după-amiază, în Balş. Pe imagini se vede cum Iulian Tănase, un tânăr care era live pe Facebook, este agresat de Mădălin Teodosescu. Primarul era nemulţumit de faptul că tânărul filma o femeie care se declara nemulţumită de preşedintele Klaus Iohannis.

„Domnul primar al oraşului Balş m-a agresat în public, a dat în mine, mi-a căzut telefonul din mână. Nu este nicio problemă, pentru că o să-i fac plângere domnului primar pentru că mă loveşte. Am vorbit cu o femeie care nu e mulţumită de ceea ce a făcut preşedintele ţării şi domnul primar mi-a dat peste telefon şi m-a agresat în public. E toată lumea martor, pentru că am fost live pe Facebook”, spune Iulian Tănase.

Tânărul a mers la Poliţie.
„Tânărul s-a prezentat la Poliţia Balş şi la această oră este audiat de poliţişti. În funcţie de cele constatate de colegii mei, se vor lua şi măsuri”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Cristian Grigorescu.