Un tânăr în vârstă de 22 de ani, din judeţul Olt, a fost depistat la Punctul Trecere a Frontierei Nădlac I – Nagylak, în timp ce conducea un autoturism folosind un permis de conducere italienesc fals.

Potrivit unui comunicat remis de Poliţia de Frontieră, la controlul specific, tânărul a prezentat pe lângă documentele de identitate şi un permis de conducere cu însemnele autorităţilor din Italia.

Tânărul ar fi obţinut permisul fals în schimbul sumei de 800 de euro.

„Cu ocazia verificărilor specifice, colegii noştri au constatat că documentul prezentat nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, acesta fiind fals.Poliţiştii de frontieră au efectuat cercetări în urma cărora au constatat că persoana în cauză nu deţine permis de conducere. Cu privire la cele constatate, tânărul a declarat că a obţinut permisul de conducere din Italia, în schimbul sumei de 800 de euro”, arată sursa citată.

Pe numele tânărului a fost deschis un dosar penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere şi uz de fals, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Articolul precedentCe le-a declarat poliţiştilor elevul din Gorj, dispărut după o ceartă cu părinţii şi găsit la Caracal
Articolul următorCine este cel care l-a găsit pe băiatul din Gorj, fugit de acasă după o ceartă cu părinții