Un exercițiu cu forțe în teren a fost desfăşurat, joi seara, de Detașamentul de Pompieri Slatina, la Centrul Cultural „Eugen Ionescu” din localitate.

Purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Victor Enuş, a declarat că potrivit scenariului, în a doua cameră de lângă scările pe care se face accesul în Centrul Cultural Eugen Ionescu, a izbucnit un incendiu din cauza unui radiator care a fost amplasat în apropierea materialelor combustibile.

Incendiul s-a propagat rapid, cu flacără violentă și fum dens, la materialele textile și la elementele de mobilier. Un angajat al Centrului Cultural, a suferit arsuri la nivelul membrelor superioare și a fost necesară intervenția echipajului SMURD.

„La exercițiu au participat peste 15 pompieri, de la Detașamentul Slatina, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD. Subunitățile de intervenție desfășoară lunar astfel de exerciții, iar scopul principal al acestora îl reprezintă antrenarea personalului operativ”, a afirmat Enuş.

Articolul precedentFostul ministrul Marga, săgeţi către guvernarea Cioloş: „Din Anul Brâncuşi au ieşit doar două chefuri zdravene”
Articolul următorO filmare cu un elev care sparge o tablă, despre care se spune că s-ar fi petrecut într-un liceu din Slatina, postată pe internet – VIDEO