Nume grele ale politicii din România, reunite sub sigla noului partid Pro România, au venit astăzi la Slatina, să își prezinte obiectivele și să atragă cât mai mulți simpatizați. Victor Ponta, Daniel Constantin, Nicolae Bănicioiu au stat la aceeași masă cu liderii locali ai Pro Democrația și le-au spus oamenilor ce vor să facă în perioada următoare.

Pro România, un partid nou, în care s-au reunit oameni politici importanți, se dezvoltă și în județul Olt. Liderii locali și cei de la nivel central au susținut o conferință de presă la Slatina.

Dan Silvian, coordonator Pro Romania , județul Olt:

Avem la momentul acesta organizații în Municipiul Slatina, în trei orașe: Drăgănești, Potcoava și Balș în alte 25 de localități la nivelul județului Olt. De asemenea, contacte și grupuri de inițiativă se formează în acest moment în încă 20 de localități.

Nicolae Bănicioiu prim-vicepreședinte  Pro Romania:

Există foarte mulți oameni dornici de implicare, am văzut și foarte mulți oameni dornici de implicare, am văzut și foarte mulți colegi din fostul meu partid, din PSD, dar am văzut și foarte mulți oameni care au venit din partidele din zona de dreapta, foarte mulți care au activat în PNL și foarte mulți oameni care au făcut politică, ceea ce m-a bucurat.

 

Daniel Constantin  – prim-vicepreședinte  Pro Romania:

Am stat mai toată ziua în județul Olt, am avut mai multe întâlniri, mă bucur că am reîntâlnit foarte mulți prieteni pe care ni i-am format în timp în politică. O parte dintre ei au venit alături de noi, alții probabil că vor veni în perioada următoare. Cred că e un început bun, e o organizație tânără, în care regăsim și oameni care au fost alături de noi în trecut, dar și oameni noi.

 

 

Victor Ponta, președinte Pro România:

Ne adresăm tot oamenilor cărora ne-am adresat în acești 17-18 ani de când fac politică, știu foarte bine că în județul Olt foarte mulți oameni au pus ștampila pe numele meu în 2014. Știu câte lucruri am reușit să facem și știu și ce n-am reușit. Poate așa, cu o nouă echipă, mult mai mică, dar unită și de data asta cu niște legături interumane mult mai bune o să reușim să facem mai mult.

 

Articolul precedentGer năprasnic, de Ziua Naţională. Vreme deosebit de rece, până duminică dimineaţa
Articolul următorJandarmi din Craiova şi judeţul Olt, chemaţi la Rusăneşti, unde autorităţile încearcă de două zile să omoare porcii sătenilor – VIDEO