Vicepremierul României, Paul Stănescu, a demisionat din funcţia deţinută în Guvern, luni, transmiţând printr-un comunicat de presă că nu s-a agăţat de scaun, iar această funcţie a acceptat-o după insistenţe ale conducerii PSD.

Stănescu a arătat, într-un comunicat de presă, că nu a urmărit vreun interes personal şi că şi-a exercitat atribuţiile cu „responsabilitate şi implicare”.

„Am spus-o şi o repet: sunt un om de onoare, responsabil și implicat, nu am urmărit niciun interes personal şi nu m-am agăţat niciodată de vreun scaun! Referitor la mandatul meu de ministru, vreau să spun că l-am acceptat cu greu, la insistențele conducerii partidului, dar, atât timp cât am ocupat această funcție, am făcut tot ce mi-a stat în putinţă pentru a-mi exercita atribuţiile la minister cu responsabilitate şi implicare, în așa fel încât nimeni să nu aibă ce să-mi reproșeze!”, a tansmis Paul Stănescu.

El a enumerat o parte dintre obiectivele atinse, în mandatul său în fruntea Ministerul Dezvoltării şi Administraţiei Publice.

„Am fost în permanenţă orientat către obiective cu impact la nivelul populației, iar prioritatea mea, ca viceprim-ministru şi ministru al dezvoltării, a fost reprezentată de investiţiile în infrastructura de sănătate, educație, locuire, apă şi canalizare! Cred, în continuare, că ţara are nevoie de unitate și de guvernare responsabilă, le mulţumesc tuturor celor care au avut încredere în mine şi m-au sprijinit, precum şi colegilor din Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, alături de care am făcut o echipă extraordinară!”, a conchis vicepremierul.

Articolul precedentFilm documentar despre Marea Unire, lansat la Slatina
Articolul următorAmendă după controlul la covrigăria unde vasele se spală la butoi, în spatele blocului