Se lucrează de zor la amenajarea parcului nou, de pe terenul fostei unități militare a Slatinei. Reprezentanții primăriei și-au propus ca, în aproximativ o lună, centrul de agrement să fie inaugurat. Constructorul a mobilizat peste 100 de oameni și utilaje de tot felul pentru a reuși să se încadreze în acest termen.

Cu suprafețe întinse de gazon, alei, bănci, locuri de joacă și aparate de fitness, noul parc din Slatina este, deja, un loc atractiv pentru slătineni. Curioși, oamenii intră să se plimbe pe aleile pavate deja și să vadă cât mai e de făcut până va fi totul gata.

Și reprezentanții Primăriei Slatina merg zilnic pe șantier, să se asigure că se lucrează susținut până la finalizarea lucrărilor. „Eu vin aproape zilnic să urmăresc lucrările pentru că sunt aproape de final și vreau la sfârșitul lunii august să terminăm și să inaugurăm acest parc. Nu mai sunt foarte multe de făcut. Acum noi cu cei de la Dezvoltare Urbană ne ocupăm de zona adiacentă parcului, ca să o înfrumusețăm și să fie o zonă primitoare pentru toți slătinenii”, a spus primarul Slatinei, Emil Moț.

Și dirigintele de șantier este tot timpul în zonă, să coordoneze activitatea muncitorilor. „La ora actuală avem peste 100 de muncitori în diverse zone ale parcului. Se lucrează la tunarea betonului amprentat pe alei, la clădire și la montat gazonul”, a explicat Cornel Ionescu, reprezentantul constructorului.