187 de candidați s-au înscris la concurs, pentru cele şase posturi vacante de ajutor șef de post, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, specialitatea ordine publică, prin încadrare directă, din sursă externă, potrivit IPJ.

Potrivit sursei citate, în perioada 11 – 19 octombrie, candidații ale căror dosare au fost validate vor participa la proba eliminatorie de evaluare a performanței fizice.

La data de 23 octombrie, va fi desfășurată proba scrisă, de tip test grilă.

Înscrierea candidaților se va realiza pe toate posturile de ajutor şef de post din cadrul inspectoratului, urmând ca numirea candidaţilor declaraţi „admis” să se realizeze în ordinea descrescătoare a notelor finale obţinute.

Informații complete cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condițiile de participare, documentele necesare și modalitățile de desfășurare a concursurilor se regăsesc pe site-ul Inspectoratului de Poliție Județean Olt: https://ot.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs/anunt-concurs-pentru-ocuparea-a-6-posturi-vacante-de-ajutor-sef-de-post

 

Sursa: Realitatea de Olt

Articolul precedentPregătiri pentru Campionatul Mondial de Maraton Kaiac Canoe. Unde va avea loc
Articolul următorProcesul foştilor parlamentari din Olt, care vor înapoi pensiile speciale, s-a mutat la Bucureşti