Direcția de Asistență Socială Slatina a finalizat campania de primire a cererilor în vederea acordării de tichete sociale pentru Crăciun. Peste 5.600 de persoane din rândul pensionarilor cu venituri mici și al persoanelor cu handicap grav sau accentuat au solicitat acest sprijin financiar.

În perioada următoare, toate dosarele depuse vor fi analizate. Sunt persoane care depun mai multe cereri, dar și altele care solicită bonurile, deși nu au domiciliul în Slatina. De asemenea, e nevoie de o verificare a veniturilor solicitanților, pentru că sprijinul financiar se adresează numai pensionarilor cu venituri lunare cumulate mai mici de 1.200 de lei.

După ce va fi încheiată verificarea, se vor transmite spre tipărire bonurile, care vor ajunge la beneficiari prin intermediul poștașilor, în luna decembrie. Valoarea totală a tichetelor sociale este de 100 de lei.

Articolul precedentFOTO | Ce se întâmplă cu plăcile din granit de pe esplanada din centrul Slatinei, aflată în reabilitare
Articolul următorUn român din Marea Britanie arată că autocolantul „votat” se poate dezlipi. Mituleţu (AEP): Cine îl mută o face pe propria răspundere