Tichetele sociale de Paşte vor fi distribuite celor peste 6.900 de beneficiari din Slatina, începând de mâine.

Potrivit unui comunicat remis de Primăria Slatina, din numărul total de 6.996 cereri depuse inițial de beneficiari, respectiv persoane cu handicap grav sau accentuat și pensionarii cu un venit lunar net de maximum 1.200 lei, vor primi tichetele sociale 6.907 persoane.

Acțiunea de depunere a cererilor pentru tichetele sociale s-a derulat în perioada 11 februarie – 15 martie, persoanele direct vizate având posibilitatea de a folosi în acest sens fie unul dintre cele zece puncte amenajate pe raza întregului oraș, fie direct site-ul Primăriei municipiului Slatina www.primariaslatina.ro.

Tichetele sociale, în valoare cumulată de 100 lei/beneficiar, vor putea fi utilizate pentru achiziţionarea de produse alimentare, produse de curățenie și igienă corporală sau a locuinței, produse farmaceutice, articole de îmbrăcăminte și încălțăminte.

Beneficiarii vor putea valorifica tichetele sociale în cadrul unui număr de 73 de unități comerciale de pe raza municipiului.

Lista completă a acestor unități comerciale va fi atașată fiecărui tichet social ce va fi distribuit beneficiarilor. Totodată, lista poate fi consultată online și pe site-ul Primăriei municipiului Slatina – www.primariaslatina.ro, rubrica „Informații de interes public”.

 

Articolul precedentTârgurile de miei din județ, redeschise. De ce s-au răzgândit veterinarii
Articolul următorCampanie de informare a elevilor din Olt care vor să plece în străinătate, la muncă sau la studii