Sezonul estival se încheie la Plaja Olt începând cu acest weekend, potrivit unui anunţ al Clubului Sportiv Municipal, care administrează punctul de agrement.

Sursa citată precizează că, în sezonul care se încheie, 15.000 de vizitatori, adulţi şi copii, au ales să-şi petreacă timpul liber la Plaja Olt.

Clubul Nautic şi de Agrement „Plaja Olt” Slatina este o investiţie realizată cu fonduri europene şi locale, valoarea totală a investiţiei fiind de 34 milioane lei. Proiectul a fost derulat prin Programul Operaţional Regional, Axa prioritară 5 – Dezvoltarea durabilă şi promovarea turismului, Domeniul major de intervenţie 5.2 „Crearea, dezvoltarea, modernizarea infrastructurii de turism pentru valorificarea resurselor naturale şi creşterea calităţii serviciilor turistice”.

Practic, prin acest proiect, municipalitatea slătineană a creat o infrastructură de agrement turistică la standarde europene.

Proiectul a presupus, pe lângă plaja propriu-zisă, amenajarea unor facilităţi rare în zonă, precum: debarcader pentru hidrobiciclete şi bărci cu vele (cu nouă culoare de câte 1.000 metri), terenuri de sport pentru minigolf, beach-volei, tribune, spaţii corespunzător amenajate pentru fitness şi SPA, 150 locuri de parcare, la care se adaugă: teren de minifotbal multifuncţional (fotbal, baschet, volei, handbal), tribune, teren de tenis, pistă biciclete şi role, vestiare, grupuri sanitare.

Articolul precedentEducație gratuită pentru fetele sărace, la Grădinari. Școala Buna Vestire face înscrieri pentru clasa a V-a
Articolul următorUn nou centru comercial se deschide la Slatina cu magazine de la Altex, CCC, Noriel, Sportisimo, Drogerie Mark şi Pepco