Municipalitatea va demara o campanie de reabilitare a trotuarelor degradate din Slatina, în special a celor acoperite cu beton.

Primarul Slatinei, Emil Moţ, a declarat că este nevoie de o intervenţie pentru acele trotuare să poată fi folosite de biciclete, role, skate-uri sau cărucioarele pentru copii.

„O să intrăm în forţă cu studii de fezabilitate şi lucrări efective cu tot ce înseamnă trotuare degradate  din Slatina, acele trotuare de beton, unde este necesar să le reparăm şi vom renunţa la beton şi le vom face cu asfalt, pentru ca toată lumea să poată să meargă pe ele cum trebuie, inclusiv biciclete, role, skate-uri, mame cu cărucioare”, a declarat Emil Moţ.

Municipalitatea a finalizat procedura de licitaţie şi a stabilit cele trei firme care vor reabilita străzile din Slatina, în următorii patru ani, conform contractului-cadru.

Este vorba despre trei loturi, cu trei constructori: lotul unu – General Trust Argeş, lotul doi – SC Olt New Cosntruct, lotul trei – Panadria SRL. Valoarea totală a proiectului se ridică la 97 milioane lei, pe toţi cei patru ani.

Articolul precedentSâmbătă se deschide Plaja Olt din Slatina
Articolul următorStănescu: „Nu s-a decis nimic în ceea ce privește organizarea congresului“