S-a schimbat guvernarea, se schimbă și prefecții. În Olt, liberalii vor merge cel mai probabil pe mâna lui Florin Homorean, în prezent comisar la Garda de Mediu. Liderii partidului nu au anunțat când va avea loc schimbarea, însă au precizat că aceasta se va face cât mai repede.

Primul prefect din istoria județului, Angela Nicoale, va fi înlocuită de Florin Homoreanu, după ce PNL a preluat guvernarea și va schimba toți prefecții din țară.

Tânărul liberal este în prezent comisar la Garda de Mediu. Homorean a mai ocupat funcții de conducere,  între 2001 – 2003 fiind comisar șef adjunct, iar în perioadele 2003 – 2010 și 2013 – 2014 comisar șef Garda de Mediu Olt.

Președintele PNL Olt, Liviu Voiculescu, a spus că nu știe când va avea loc numirea. „Nu știm exact când va face Guvernul numirea. Noi suntem în campanie electorală pentru alegerile prezidențiale. Cele 48 de ore anunțate de conducere nu trebuie intepretate exact așa, nu vom număra orele. Ideea este că schimbarea se va produce cât mai repede”, a declarat Liviu Voiculescu.

Articolul precedentDan Barna, declarații la Slatina, după dezvăluirile Rise Project
Articolul următorFOTO | Ce se întâmplă cu plăcile din granit de pe esplanada din centrul Slatinei, aflată în reabilitare