Conducerea Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Craiova a efectuat ieri ultima vizită în teren la podul construit peste Pârâul Valea Negrișoara, de la Găneasa. Nu au fost descoperite neconformități, iar în curând va fi efectuată recepția finală.

Podul a fost construit cu bani de la bugetul de  stat, în localitatea Găneasa, peste pârâul Valea Negrișoara, unde podul vechi a fost avariat în urma precipitațiilor din 2017. „Directorul General Regional al DRDP Craiova, Bogdan Bratu, a participat astăzi pe DN 64, km 35+900, pod peste Negrișoara, la inspecția lucrărilor în vederea convocării comisiei de recepție la terminarea lucrărilor. Reamintim faptul că podul vechi a fost demolat, din cauza degradărilor care puneau în pericol participanții la trafic, și a fost construit un pod nou. În urma inspecției nu au fost constatate probleme care să întârzie convocarea comisiei”, au anunțat reprezentanții Direcției Regionale de Drumuri Craiova.

Până la darea în folosință a noului pod, mașinile mici vor circula în continuare pe „breteaua” de ocolire indicată de cei de la Drumuri Naționale, iar mașinile de mare tonaj au ca unică variantă DJ 677, prin Salcia.

Articolul precedentŞef nou la Poliţia Caracal, începând de astăzi
Articolul următorDemis în urma Cazului Caracal, numit şef la poliţia unui oraş din Olt