Codul galben de vreme rea a mobilizat autoritățile din Slatina, care au intervenit încă de aseară pentru curățarea străzilor. Mai întâi au avut de înlăturat poleiul, apoi, spre seară, stratul de zăpadă. Utilajele Salubrisului și ale Dezvoltării Urbane au fost tot timpul în teren.

Gheața și zăpada au dat din nou bătăi de cap drumarilor. Deși cantitatea de precipitații nu a fost mare, poleiul a fost cel care ar fi putut crea mari probleme, dacă nu s-ar fi intervenit la timp. „Încă de ieri Municipiul Slatina se află sub cod galben de precipitații mixte și zăpadă. S-a acționat la nivelul municipiului cu 12 utilaje ale Salubris și cu 4 de la Dezvoltare Urbană. Dacă într-o zi obișnuită cu zăpadă aveam 30 de tone sare și nisip consum, acum având în vedere că a fost polei, consumul a ajuns la 60 de tone. Am avut pe artere un număr de 55 de oameni. S-a insistat în mod special pe pante, ulterior s-a mers către trotuare cu oamenii”, a explicat viceprimarul Claudiu Stăncioiu.

Articolul precedentAtenţie şoferi! Cod galben de polei
Articolul următorPoliţiştii au renunţat să-l mai caute pe bărbatul care ar fi fost ucis şi îngropat la halda de gunoi a Slatinei