13 candidaţi din toalul de 168 au picat testarea psihologică la concursul pentru angajare din sursă externă, prin încadrare directă, pe unul din cele patru posturi, din care trei de ofiţer, în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ).

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu, cei mai mulţi dintre canidaţi au picat testarea psihologică pentru postul de ofiţer scos la concurs în cadrul Serviciului cazier judiciar, statistică și evidență operativă. Opt din cei 89 de înscriși au fost declaraţi respinşi.

Pentru postul de la Poliția Rutieră Balș, patru din cei 71 de candidați au picat, în timp ce pentru postul de ofiţer din cadrul Serviciului Logistic a picat unul din cei patru înscrişi.

În ceea ce priveşte postul de chelner, în cadrul Serviciului Logistic, toţi cei patru candidați au trecut cu brio de testarea psihologică. Aceştia urmează să susțină proba practică, pe 18 martie, iar pe 22 martie interviul

În cazul celorlalte trei posturi scoase la concurs, de ofiţeri, proba scrisă este programată pe 30 martie.

Concursul constă în susţinerea unei probe scrise – test scris, tip grilă, pentru verificarea cunoştinţelor necesare îndeplinirii atribuţiilor postului și va fi înregistrat/ supravegheat video.

Pentru a fi declarat „admis”, candidatul trebuie să obțină minimum nota 7,00.

Articolul precedentParcare de 70 de locuri într-un cartier aglomerat din Slatina
Articolul următorUn parchet din Olt îşi suspendă activitatea ca protest faţă de OUG 7