24 de agenți de poliție au fost avansați după ce au promovat concursul de trecere directă în corpul ofițerilor, desfășurat în luna ianuarie a.c., la nivelul Inspectoratului de Poliție județean Olt.

Potrivit unui comunicat remis de IPJ Olt, 16 agenți au fost avansați la gradul profesional de inspector principal de poliție, patru la gradul de inspector de poliție și patru la gradul profesional de subinspector de poliție.

Cei 24 de ofițeri își vor desfășura activitatea în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, pe liniile investigații criminale, investigarea criminalității economice, ordine publică, poliție rutieră, criminalistic, structura de securitate, analiză și prevenire a criminalității, financiar, logistic, precum și în cadrul Serviciului Cabinet.

„Pentru cele șapte doamne și domnișoare avansate astăzi, Ziua de 1 Martie din aceste an are o dublă însemnate, aducându-le o mare realizare profesională. Inspectoratul de Poliție Județean Olt îi felicită pe cei avansați cu această ocazie și le urează succes în activitate!”, se arată în comunicatul citat.

Sursa: Realitatea de Olt

Articolul precedentSlatina: Nu mai pot fi achiziţionate bilete de călătorie de la şoferii Loctrans
Articolul următorOlt: Sportivii cu performanţe în 2020, premiaţi de CJ