Poliţiştii au sistat căutările cadavrului lui Gigel Crăciun, bărbatul în vârstă de 41 de ani despre care familia susţine că ar fi fost ucis şi îngropat la halda de gunoi a Slatinei.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu, a declarat că a fost luată această decizie din cauza pericolului reprezentat de biogazul din zonă, existând riscul provocării unui incendiu. Ea a adăugat că vor fi continuate cercetările în acest dosar.

„Activitățile de căutare de la groapa de gunoi au fost sistate din cauza pericolului pe care îl prezintă biogazul prezent în zonă. Acesta prezintă risc atât pentru persoanele implicate în activitățile de căutare, cât și de provocare a unui incendiu. Menționăm că polițiștii Serviciului de Investigații Criminale continuă activități specifice de căutare a persoanei dispărute”, a declarat Alexandra Dicu.

Deşi bărbatul, Gigel Crăciun, a dispărut de pe data de 4 octombrie, socrul acestuia a sesizat poliţia pe 25 noiembrie. Familia spune că acesta a fost ucis şi îngropat la groapa de gunoi, după care au dat foc gunoaielor din zona respectivă. Victima obişnuia să mai şi doarmă la groapa de gunoi, de aceea familia i-a reclamat lipsa după atâta vreme.

Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, Anca Anuţa, a declarată că nu se poate deschide un dosar penal pentru omor, chiar dacă familia susţine că acest lucru s-a întâmplat, atât timp cât nu există corpul victimei.

 

 

 

Articolul precedentPoleiul a pus pe jar autoritățile din Slatina. 60 de tone de sare și nisip, împrăștiate în oraș
Articolul următorZeci de mii de ţigări de contrabandă şi sute de kilograme de tutun mărunţit, confiscate în urma unor percheziţii. Descinderi în 16 localităţi din Olt – VIDEO