Un subofiţer din cadrul ISU Mehedinţi, aflat în trafic, a intervenit pentru acordarea de îngrijiri medicale victimelor accidentului rutier petrecut marţi, pe drumul naţional DN 65, la Pădurea Sarului.

Purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsăşteanu, a declarat că în accident au fost implicate două autoturisme, în care se aflau opt persoane.

„Înainte de sosirea echipajului SMURD, colegul nostru Plutonier adjutant Liciu Gabriel, subofițer operativ în cadrul ISU Mehedinți, aflat în trafic în zona în care s-a produs accidentul, a acționat pentru acordarea îngrijirilor medicale victimelor accidentului. Colegul nostru a acordat o atenție deosebită unui pasager, în vârstă de 30 de ani, aflat în stare de inconștiență”, a declarat Băsăşteanu.

El a adăugat că paramedicii SMURD au evaluat toate victimele, iar pe bărbatul în vârstă de 30 de ani, din municipiul Craiova, dezorientat și confuz, cu traumatism la mâna stângă și excoriații la nivelul feței l-au transportat la UPU Slatina.

Accidentul s-a petrecut după ce şoferul unui autoturism a pierdut controlul asupra direcţiei şi a lovit lateral o altă maşină, ambele vehicule ajungând în afara părţii carosabile, în pădure. Totodată, în zonă s-au mai produs trei tamponări, fără victime.

Articolul precedentAccident pe drumul care leagă Slatina de Craiova. Maşini proiectate într-o pădure de pe marginea drumului – FOTO
Articolul următorPrimăria Caracal vrea să construiască un adăpost pentru câini