Secretarul general al PSD Slatina, Emil Popa, a declarat în cadrul emisiunii  „Reporter 24” că, la începutul anilor 2000, în perioada în care era membru TSD, actualul prefect liberal Mario De Mezzo venea la şedinţele „tineretului”, trimis de primarul de atunci, pedeseristul Gheorghe Păunescu. Acesta le transmitea tinerilor social-democraţi indicaţiile fostului edil.

Emil Popa spune că Mario De Mezzo era consilier al primarului Gheorghe Păunescu şi venea periodic la sediul PSD, care atunci era într-o locaţie din zona fostului Cinema „Alutus”. El era însoţit de o altă consilieră a edilului, Meda Vasile.

„Să fiu puţin răutăcios, o să-i mulţumesc domnului preşedinte Marcel Ciolacu că l-a trimis pe domnul acesta prefect la Olt pentru că, pe vremuri, a călcat prin sediul PSD-ului, când era consilierul domnului primar Păunescu. Noi eram la tineret, pe vremea aceea, şi venea cu doamna Meda Vasile să ne spună ce avem de făcut. Domnul Mario De Mezzo venea la sediul PSD, care atunci era lângă fostul Cinema Alutus. Venea cu tema pe care o aveam de abordat în ziua respectivă şi ne spunea ce trebuie să facem. În 2003-2004, era PSD”, a declarat Emil Popa, în cadrul emisiunii.

Articolul complet, AICI

Articolul precedentAc de cojocul celor care vor să „fenteze” executarea pedepselor privative de libertate. Proiectul de lege a primit undă verde în comisie
Articolul următorȘerban Huidu, un nou accident de circulație