Municipalitatea scoate la licitaţie chioşcul de la Palaja Olt, preţul de pornire fiind de patru euro pe metrul pătrat, iar durata contractului de cinci luni.

Suprafaţa construită a chioşcului situat pe malul stâng al Oltului este de 27,35 de metri pătraţi, iar cea utilă de 23,65 metri pătraţi.

Clubul Nautic şi de Agrement „Plaja Olt” Slatina este o investiţie realizată cu fonduri europene şi locale, valoarea totală a investiţiei fiind de 34 milioane lei. Proiectul a fost derulat prin Programul Operaţional Regional, Axa prioritară 5 – Dezvoltarea durabilă şi promovarea turismului, Domeniul major de intervenţie 5.2 „Crearea, dezvoltarea, modernizarea infrastructurii de turism pentru valorificarea resurselor naturale şi creşterea calităţii serviciilor turistice”.

Practic, prin acest proiect, municipalitatea slătineană a creat o infrastructură de agrement turistică la standarde europene.

Proiectul a presupus, pe lângă plaja propriu-zisă, amenajarea unor facilităţi rare în zonă, precum: debarcader pentru hidrobiciclete şi bărci cu vele (cu nouă culoare de câte 1.000 metri), terenuri de sport pentru minigolf, beach-volei, tribune, spaţii corespunzător amenajate pentru fitness şi SPA, 150 locuri de parcare, la care se adaugă: teren de minifotbal multifuncţional (fotbal, baschet, volei, handbal), tribune, teren de tenis, pistă biciclete şi role, vestiare, grupuri sanitare.

Articolul precedentFocar de pestă porcină intr-o comuna din Olt. 13 porci sacrificati astazi
Articolul următorUn traficant de cannabis din Slatina a cerut în libertate. Decizia instanţei