Înainte de organizarea referendumului pentru familie, preoții din Olt s-au mobilizat să le explice oamenilor de ce este important să meargă la vot. Ieri după-amiază au organizat la Slatina un marș prin care au transmis un mesaj de susținere a familie tradiționale, bazată pe căsătoria dintre un bărbat și o femeie. Astăzi va avea loc o acțiune similară în Caracal, iar alte campanii de informare au loc în mai multe orașe din județ.

Familia înseamnă căsătoria dintre un bărbat și o femeie, transmit reprezentanții Bisericii, care s-au reunit ieri după-amiază, într-un marș de promovare a referendumului care va avea loc pe 6 și 7 octombrie. Sute de preoți, dar și membri ai familiilor lor, cu pancarte prin care le transmiteau oamenilor să voteze pentru familia tradițională au mers pe străzile principale din Slatina și s-au oprit pe Esplanadă, unde Preasfințitul Sebastian, Episcopul Slatinei și Romanaților le-a explicat tuturor care este scopul referendumului pentru susținerea familiei.

Preoții desfășoară zilele acestea și alte acțiuni de promovare a referendumului pentru familie. Astăzi de la 16.00 a avut loc un marș la Caracal, iar în fiecare zi vor funcționa standuri de informare pe această temă în mai multe localități. „Prin aceste campanii, preoții le explică oamenilor care este scopul referendumului pentru redefinirea familiei și promovează astfel căsătoria dintre un bărbat și o femeie, așa cum a fost lăsată de Dumnezeu”, a explicat preotul Constantin Aldea, consilierul social al Episcopiei Slatinei și Romanaților.

Standuri informative vor fi amplasate zilnic în Slatina, Caracal, Balș, Corabia și Drăgănești Olt.

 

Articolul precedentSistemul informatic al Cazierului Judiciar, la pământ: „Nu se vor primi cereri pentru eliberare“
Articolul următorSemaforizare inteligentă în Balş. Ministru: „Am iniţiat procedura de achiziţie publică“