????????????????????????????????????

Preşedintele PNL Olt, Liviu Voiculescu, a declarat că liberalii au obţinut un rezultat mult mai mare decât cel din exitpoll-uri, adăugând că este vorba despre o prezenţă istorică la urne.

„Scorul PNL la aceste alegeri este mult mai mare decât cel anunţat de exitpoll-uri dar nu aş vrea sa fac nicio speculaţie până nu vom avea primele rezultate parţiale. Ţin însă să mulţumesc tuturor oltenilor care au ieşit la vot atât pentru europarlamentare cât şi pentru referendum, s-a înregistrat o prezenţă istorică, zic eu, 51% la nivelul judeţului Olt la alegerile europarlamentare. Vreau să le mulţumesc tuturor colegilor mei din toate echipele de campanie, tuturor preşedinţilor de organizaţii. Vreau să fac un apel la toţi reprezentanţii noştri din secţiile de votare ca atenţia să fie foarte, foarte mare în desfăşurarea procesului de numărare, misiunea noastră se încheie în momentul în care sunt semnate procesele verbale. (…)Mulţumim oltenilor, este o victorie mare a PNL, se va situa pe primul loc, de asemenea, la Olt prefigurăm un scor istoric la acest tip de alegeri, la alegerile europarlamentare“, a declarat Voiculescu.

Potrivit exit-poll-ului prezentat de televiziuni, PSD a obţinut 25,8% din voturi, la egalitate cu PNL, în timp ce USR-PLUS a luat 23% din sufragii. În continuare: Pro România – 5,7%, UDMR – 5,4%, PMP – 5,2%, ALDE – 4%, altele -3,3%

Articolul precedentLider PSD Olt: „Se pare că avem un eşec al managementului de partid, la nivel naţional”
Articolul următorPrimele rezultate parțiale ale alegerilor, pentru Olt și Slatina