????????????????????????????????????

Ionuţ Comănescu, cel care se înscrisese în cursa internă a PNL Slatina pentru desemnarea candidatului la primărie, s-a declarat surprins şi dezamăgit de modul în care liberalii au validat candidatura lui Mario de Mezzo pentru fotoliul de primar.

Comănescu a explicat de ce s-a abţinut de la votul pentru validarea candidaturii lui de Mezzo, arătând că nu-l cunoaşte pe acesta şi nici ce proiecte are pentru Slatina.

„Am fost destul de surprins, eu cel puţin. Mă aşteptam să mergem pe procedura pe care o stabilisem. Mi-e foarte greu să vorbesc acum. Sincer, nici nu ştiu ce să spun. Aseară, la şedinţă, am considerat că este mai bine să mă abţin pentru că nu-l cunosc pe Mario de Mezzo, este prima oară când l-am văzut, şi-mi era foarte greu să votez pentru la desemnarea lui drept candidat. Încă nu ştiu ce proiecte are, nu ştiu ce vrea să facă pentru municipiul Slatina şi atunci am spus că cel mai bine era să fi venit alături de noi, să facă parte din echipă, să muncească alături de colegi. Cu siguranţă că mai târziu i-am fi acordat încrederea noastră, dacă într-adevăr este o persoană remarcabilă şi cred că este”, a afirmat Ionuţ Comănescu.

În ceea ce priveşte viitorul său în PNL, Comănescu a declarat că evaluează mai multe posibilităţi.

„Nu sunt supărat pe nimeni, în momentul de faţă, pentru că nu am de ce să fiu supărat. Sunt puţin dezamăgit pentru modul în care s-au întâmplat lucrurile. N-am luat încă o decizie referitor la ce voi face în continuare. Evaluez mai multe posibilităţi, dar ştiu un singur lucru, că nu vreau să dezamăgesc oamenii care până acum au avut încredere în mine şi îşi pun speranţele în mine”, a conchis Comănescu.

Comănescu intrase în cursa internă a PNL de desemnare a candidatului la Primăria Slatina alături de fostul preşedinte al filialei, Gabriel Buliteanu.

Articolul precedentIncendiu de proporţii în Olt. Au ars tone de cereale şi furje şi două autoturisme
Articolul următorLegumicultorii din cooperativele Pleșoiu și Grădinari au dat lovitura! Livrează tomate și ardei către un mare lanț de supermarketuri