Liberalul Mădălin Teodosescu, primarul orașului Balș vrea să dea primăria pe Parlamentul European. Anunțul a fost făcut joi de liderul liberalilor olteni, Liviu Voiculescu, în cadrul unei conferințe de presă. Acesta a spus că organizația din Olt a PNL în va susține atât pe edilul din Balș cât și Marian Jean Marinescu, aflat la al treilea mandat de europarlamentar.

După trei mandate de primar, ultimul câștigat cu greu, Mădălin Teodosescu, edilul Balșului, se visează europarlamentar. El a fost „lansat” drept candidat la alegerile europarlamentare de șeful său de partid, Liviu Voiculescu, într-o conferință de presă la care Teodosescu nu a participat. „După cum ştim cu toţii, domnul Marinescu şi-a manifestat intenţia de a candida pentru un nou mandat de europarlamentar. În consecinţă, organizaţia Olt îl va susţine pe domnul Marian Jean Marinescu pentru încă un mandat în Parlamentul European. Mai mult decât atât, îşi va depune de asemenea candidatura pentru listele europarlamentare şi domnul primar al oraşului Balş, Mădălin Teodosescu, pe care, de asemenea, organizaţia Olt îl susţine. Normele noastre interne şi ultimele decizii ale Biroului Permanent Naţional ne permit acest lucru. Chiar este indicat să fie mai mulţi candidaţi din zona noastră. Ordinea în care dumnealor vor fi pe listă se va stabili de către BPN”, a anunțat Voiculescu.

Teodosescu joacă însă la două capete. Dacă va fi plasat de partid pe un loc neeligibil, atunci poate candida din nou la primărie, în 2020.

Și numele deputatului Gigel Știrbu a fost vehiculat la un moment dat pentru lista de candidați ai PNL la alegerile europarlamentare, însă în ultimul său anunț public Știrbu a precizat că nu este interesat de această candidatură.

Articolul precedentTimp de aşteptare redus şi programări de pe o zi pe alta, la Permise şi Înmatriculări
Articolul următorDascălul protestatar din Poboru s-a întors la catedră: „O angajată din minister mi-a atras atenția că nu mă plâng la președinte”