Primăria Slatina va oferi și anul acesta de Paște tichete sociale pensionarilor cu venituri mai mici de 1.200 lei pe lună, dar și persoanelor cu handicap grav sau accentuat, indiferent de veniturile înregistrate. Cererile se depun chiar de luna aceasta.

După ce, de Crăciun, peste 6.000 de slătineni au primit tichete sociale din partea municipalității, autoritățile vor demara o campanie socială similară și de Paște. Categoriile vizate sunt aceleași: Pensionarii cu venituri cumulate ce nu depășesc 1.200 de lei pe lună și persoanele cu handicap grav sau accentuat. „Primăria Municipiului Slatina anunță demararea celui de-al 6-lea sezon de distribuire și depunere cereri pentru acordarea de TICHETE SOCIALE cu ocazia Sfintelor Sărbători de Paște 2019. În acest sens se vor menține cele zece puncte de pe raza municipiului amenajate inițial, puncte unde se vor putea distribui și depune cereri în perioada 11 februarie – 15 martie”, au transmis reprezentanții municipalității.

Formularele se ridică și se depun la cele 10 puncte puse la dispoziție de Direcția de Protecție și Asistență Socială Slatina. Beneficiarii trebuie să aducă adeverințe de venituri și acte din care să rezulte apartenența la unul din grupurile țintă.

Valoarea tichetelor este de 100 de lei.

Articolul precedentCrește prețul gunoiului. Care este motivul
Articolul următorVIDEO. Captură de 1,5 kilograme de cocaină, la Slatina. Pachetele erau trimise din Spania, într-o imprimantă