Toți copiii din Slatina care merg la creșă sau la grădiniță vor primi daruri dulci de la Primărie, de Moș Nicolae. De asemenea, autoritățile se pregătesc încă de acum să întâmpine colindătorii, care vor fi din rândul preșcolarilor și elevilor din clasele primare.

„Povestea lui Moș Nicolae” și „Desaga lui Moș Crăciun” sunt două programe pe care Primăria Slatina le derulează an de an, pentru a aduce bucuria Sărbătorilor de iarnă în sufletele micilor slătineni. „Așa cum am obișnuit, Primăria Slatina continuă cele două programe, Povestea lui Moș Nicolae și Desaga lui Moș Crăciun vor continua și în acest an. De aceste programe vor beneficia aproximativ 5.000 de copii preșcolari și din clasele primare. Povestea lui Moș Nicolae are loc pe 6 decembrie, când aproximativ 3.000 de preșcolari vor primi cadouri oferite de Primăria Slatina, în baza unui regulament care va fi aprobat astăzi în Consiliul Local. Desaga lui Moș Crăciun se adresează și și copiilor din clasele primare. Aproximativ 2.300 de copii vor veni la sediul instituției noastre cu un program artistic de colinde, în baza unei programări, și vor fi răsplătiți cu dulciuri”, a explicat Gigi Vîlceleanu, viceprimar al Slatinei.

Directorii școlilor și grădinițelor trebuie să se înscrie din timp în cele două programe. Pentru darurile de Moș Nicolae înscrierea se face în perioada 7-15 noiembrie, iar pentru Desaga lui Moș Crăciun înscrierile se fac între 15 și 28 noiembrie.

Articolul precedentCreşte numărul locuinţelor, în Slatina
Articolul următorLiberalii „se jură” că nu vor închide spitale. Cel din Balş ar fi pe listă