Primarul Slatinei, Emil Moț, dar și edilul din Caracal, Liviu Radu, au transmis astăzi mesaje de susținere a lui Paul Stănescu, în demersul său de redresare a PSD. Cei doi au anunțat că pun pe primul plan proiectele administrative, care pot fi duse până la capăt numai în situația în care se va instaura liniștea în cadrul principalului partid aflat la guvernare.

„Avem nevoie de liniște politică şi susținere pentru a realiza ceea ce am promis electoratului”, spune Emil Moț, primarul Slatinei, care a explicat, printr-un comunicat de presă, susținerea față de vicepremierul Paul Stănescu. Asta în contextul în care acesta din urmă, împreună cu alți doi lideri ai PSD, Gabriela Firea și Adrian Țuțuianu au cerut public, printr-o scrisoare, demisia lui Liviu Dragnea de la conducerea PSD.

„…Salutăm asumarea declarației politice a domnului Paul Stănescu, alături de alți lideri ai PSD, într-un cadru larg, care a identificat cauzele scăderii partidului nostru în sondaje, dar mai ales soluțiile obiective şi tranșante care se impun pentru redresarea acestei situații… Este responsabilitatea noastră să alegem PSD, în defavoarea unei singure persoane. PSD Slatina rămâne fidel planului de guvernare, legitimat prin votul electoral istoric înregistrat în 2016”, se arată în comunicatul de presă semnat de Emil Moț, în calitate de președinte al PSD Slatina.

Și de la Caracal vine un mesaj de alăturare  taberei anti-Dragnea. Primarul Liviu Radu spune că va susține întotdeauna un demers care sprijină administrația locală, așa cum este și demersul asumat de vicepremierul Paul Stănescu. Organizația noastră susține soluțiile domnului președinte Paul Stănescu de a ieși din această criză politică. PSD trebuie să redevină un partener viabil pentru dialog în cadrul relațiilor cu partenerii noștri internaționali, iar Romania să-și recâștige încrederea în fața acestora. Este un moment important și delicat în același timp, dar îmi îndemn toți colegii la unitate si solidaritate”, a transmis primarul Caracalului, Liviu Radu.

Și organizația județeană a PSD și-a anunțat ieri, prin vocea președintelui executiv Marius Oprescu, susținerea față de Paul Stănescu, după ce acesta a făcut publică scrisoarea în care se cerea, printre altele, demisia lui Dragnea.

Articolul precedentSalubris, pregătiri pentru deschiderea depozitului de deșeuri de la Bălteni. Câți oameni vor lucra aici
Articolul următorTimp de aşteptare redus şi programări de pe o zi pe alta, la Permise şi Înmatriculări