Un dosar penal pentru lovirea sau alte violenţe şi distrugere a fost deschis pe numele primarului din Balş, Mădălin Teodosescu, după ce, joi după-amiază, a lovit şi insultat un tânăr şi i-a distrus telefonul.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Cristian Grigorescu, a declarat că evenimentul s-a petrecut pe strada Nicolae Bălcescu din Balş, tânărul depundân plângere la poliţie.

„La data de 21 noiembrie, în jurul orelor 17.00, un bărbat de 33 de ani din orașul Bals, a sesizat prin plângere scrisă faptul că în cursul aceleași zile, in jurul orelor 16.00, in timp ce se afla pe strada Nicolae Bălcescu, din localitate ar fi fost victima unei agresiuni. Bărbatul a declarat că în timp ce filma pe spațiul public, lângă acesta a venit un barbat de 49 de ani, primarul orasului Bals, care l-ar fi lovit si i-ar fi distrus telefonul mobil.  În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe si distrugere”, a declarat Grigorescu.

Pe imagini se vede cum Iulian Tănase, un tânăr care era live pe Facebook, este agresat de Mădălin Teodosescu. Primarul era nemulţumit de faptul că tânărul filma o femeie care se declara nemulţumită de preşedintele Klaus Iohannis.

„Domnul primar al oraşului Balş m-a agresat în public, a dat în mine, mi-a căzut telefonul din mână. Nu este nicio problemă, pentru că o să-i fac plângere domnului primar pentru că mă loveşte. Am vorbit cu o femeie care nu e mulţumită de ceea ce a făcut preşedintele ţării şi domnul primar mi-a dat peste telefon şi m-a agresat în public. E toată lumea martor, pentru că am fost live pe Facebook”, spune Iulian Tănase.