Primarul Slatinei, Emil Moț, îi invită pe cei interesați să își dezvolte  afaceri în oraș să profite de avantajele oferite de municipalitate în parcul industrial. Pot cumpăra teren într-o zonă care are acces la utilități, iar apoi nu vor plăti impozite pe terenuri și construcții.

După ce a bătut palma cu italienii de la Prysmian, care vor mai achiziționa încă 5 hectare de teren în parcul industrial dinspre Milcov, reprezentanții Primăriei Slatina anunță că așteaptă și alți investitori în oraș. „Mai avem teren în parcul industrial și îi invit la negocieri pe cei interesați să achiziționeze suprafețe în această zonă și să își dezvolte afaceri. Se mențin toate condițiile și facilitățile stabilite inițial pentru investitori”, a anunțat Emil Moț, primarul Slatinei.

Condiţiile de cumpărare a parcelelor de teren rămân neschimbate, la fel şi facilităţile. Astfel, investitorii trebuie să cumpere minimum 2000 de metri pătraţi de teren şi să înfiinţeze  cel puţin cinci locuri de muncă.

În schimbul locurilor de muncă pe care le vor crea în parcul industrial, investitorii vor beneficia de scutire de la plata impozitelor pe terenuri şi clădiri, eliberarea rapidă şi gratuită a certificatelor de urbanism şi suport pentru obţinerea tuturor documentelor şi avizelor.

Articolul precedentPesta porcină, confirmată într-o altă comună din sudul județului Olt
Articolul următorJudecătoria Slatina a rămas în pronunțare, în cazul Sorina. Magistrații, așteptați să decidă dacă fata poate pleca în SUA